látogató számláló

Vissza

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
WWW.DISZTEGLA.EU  v.2019

Termékek

Egyedi kézi gravírozással rendelésre készített dísztégla. A téglák hagyományos kisméretűek 12cm x 25cm x 6cm ha szükséges más méret is megoldható(egyedi méret vagy szín igényt kérem jelezzék rendeléskor küldött levélben). Egyéb téglából készült dísztárgyak, dekorációs elemek, kerti dekorációs és ajándéktárgyak.

* * *

Rendelés

A rendelés nincs regisztrációhoz kötve.
A rendelést elküldik a mukiviktor@gmail.com email címre. A levélnek tartalmaznia kell, a Dísztégla feliratát, darabszámát, és hogy mikorra lenne szükségük a késztermékre. Ha esetleg van, konkrét betűtípus, minta vagy méretbeli elképzelés azt kérem, csatolják a levélben. A megérkezett email alapján készítek egy vagy több vázlatot (a vázlaton a fekete színnel jelzett területek vannak mélyebben), melyet Jpg. vagy Pdf. fájl formátumban visszaküldök levélben. Estleges utólagos változtatások és a minta kiválasztása után elkészítem a Dísztéglát.
Megjegyzés: A számítógéppel készített vázlatokhoz képest az elkészült minták kismértékben eltérhetnek. A minták kézzel és nem számítógép vezérlésű géppel vagy más gépi eljárással készülnek. Értelem szerűen két azonos minta közt is lesz eltérés ettől lesz, egyedi minden darab. Kérem, ezen információk tudatában adják le rendelésüket.

* * *

Fizetés

Vázlatok alapján elkészült Dísztégláról küldök fényképet, ha megfelel, az elkészült tégla a megadott számla számra elutalja a téglák árát és a csomagolási költséget. Az utalás és a pontos postázási cím megérkezése után postázom a Dísztéglát. Egyéb fizetési módok előzetes megegyezés alapján.Számlaigényét kérem előre jelezze.

* * *

Csomagolás, postázás

A csomagolás hungarocellel kitöltött kartondoboz ragasztó szalaggal rögzítve. Súly (egy tégla általában 3,5 - 5 kg közt mozog)
A szállítás módja: a Magyar Posta rendszerén keresztül csomagként. A Postaáltal okozott sérülésekre garanciát nem tudok vállalni,(eddig még nem fordult elő). Egyéb szállítási módok megegyezés alapján. (Pl.: Oszkár, vagy megrendelő által küldött gépjármű stb.) Személyes átvétel: Előzetes egyeztetés alapján, Pécsen vagy megegyezés szerint.

* * *

Garancia

Garanciát vállalok a mintára.
Az elkészült mintával átvétel után nem elégedett kérem, mailben jelezze és a reklamációs folyamat lefojtatása után a tégla árát visszafizetem. Nem vállalok garanciát a régi bontott téglákra, mert az anyagösszetétel szemcsézet vagy belső zárványok miatt a minta sérülhet. A beépítést követően időjárás viszonyok miatt károsodhat a minta.

* * *

Adatkezelés

A rendelések lebonyolítása közben rendelkezésemre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezelem, és nem adom ki további harmadikfél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából szükséges (Pl: a Futárszolgálat részére).

* * *

Az üzemeltető adatai

Bérces Viktor egyéni vállalkozó
Adószám: 6977232-1-22
Nyilvántartási szám: 44014888
Kibocsátó: Pécsi Okmányiroda
Telephely és levelezési cím: 7678 Abaliget Kossuth u. 108.
Email: mukiviktor@gmail.com
Telefon: 36209922051


Fel
Vissza a kezdőlapra